GROEPSDAGTOCHTEN 2013 Zuid Holland

10. Keukenhof, het mooiste lentepark ter wereld.
Let op!! Alleen mogelijk VAN 21 MAART 2013 T/M 20 MEI 2013!
Op Keukenhof, dé plek waar de lente tot bloei komt, bruist het van de activiteiten. Geniet van de schitterende tulpen, hyacinten en narcissen: een ultieme beleving van de Bollenstreek. En natuurlijk zijn er weer de bekende bloemenshows in de diverse paviljoens. Nergens vindt u zoveel kleur en geur als hier, waar meer dan 7 miljoen bloemen een plaatje zijn om met de camera vast te leggen. Geniet ook van de prachtige kunstobjecten en de verrassende inspiratietuinen. Kom met uw gezelschap naar Keukenhof en geniet van het ultieme voorjaarsgevoel.

Verkorte route: Keukenhof, Lisse.       09.00 - 18.00 uur

Het thema van dit jaar:“Verenigd Koninkrijk – Land of Great Gardens”. Een bezoek aan Keukenhof is meer dan alleen maar genieten, het creëert de wens om, liefst morgen nog, bloembollen te kopen en planten. Om te laten zien hoe de wondere wereld van bloembollen één op één te vertalen is naar tuin en balkon heeft Keukenhof zeven verleidelijke inspiratietuinen aangelegd. De tuinideeën voor 2013 overtreffen de stoutste verwachtingen.

 

Na vertrek vanaf Uw instapplaats rijden we naar ons koffie adres waar een kop koffie met gebak wordt genoten. Daarna rijden we door naar Lisse, naar Keukenhof. Hier krijgt U tot 16.30 uur vrijaf om dit schitterende park, haar bloemenshows en de romantische Keukenhof Kasteeltuin te bezoeken. Om 16.30 uur rijdt onze touringcar weer terug naar Uw instapplaats.

    Groepsprijzen op aanvraag.     Bel 0318-610971.


vorige inhoud volgende