GROEPSDAGTOCHTEN 2015 Noord Brabant

5. Efteling
De ingang van de Efteling ligt als een grenspost tussen werke- lijkheid en illusie. Eenmaal binnengetreden in de Efteling begint een ondernemende en ontdekkende dag vol avontuur en vertier. Snelheid en rust, geuren en kleuren wisselen elkaar af. De Efteling is dagdromen in een boeiend en rustiek park. Voor jong en oud verschijnt een belevingswereld, waarin realiteit vervaagt. De vele attracties zijn als een vrolijke film waarin ook U een rol speelt. Het park is ingedeeld in een Marerijk, een Reizenrijk, een Ruigrijk en een Anderrijk.

Verkorte route: Kaatsheuvel.


Het Marerijk.  In het Marerijk vindt U alle bekende sprookjes zoals Sneeuwwitje, Doornroosje, Hans en Grietje, Roodkapje, De Indische Waterlelies en nog veel meer. Daarnaast is er nog de prachtige Stoomcarrousel, het Diorama, het Volk van Laaf en het Kabouterdorp.
Het Reizenrijk  Het reizenrijk neemt u mee naar allerlei buitenlandse oorden. Zo vindt u hier het Carnaval Festival, waar U bijna een reis door de wereld maakt, U waant zich in Thailand bij de Pagode, en u maakt een adembemende tocht in de Vogelrok. Ook is hier de kleuterhof en kunt U een rustig tochtje maken met de Gondoletta
Het Ruigrijk  Hier vindt U de huiveringwekkende attracties zoals de Python en de Pegasus (twee schitterende achtbanen), de Halve Maen (Schipschommel) maar ook d'n Ouden Tuffer, het
Kinderspoor en de Polka Marina en de Game Gallery.
Het Anderrijk  In het Anderrijk vindt U de Bobslee, de Pirana, het Fata Morgana, het Spookslot, de Kanovijver, de Roeivijver, en het Efteling Theater. Ook de Pandadroom, een schitterende 3D-voorstelling, moet U gezien hebben.
Kortom, op de Efteling raakt U niet uitgekeken. Welkom in de Wereld vol Wonderen!!
Thuiskomst ca. 18.30 uur.

Uiteraard is de tocht ook mogelijk met verzorging, zoals bv. koffiestop op de heenreis en/of diner op de thuisreis.


Groepsprijzen op aanvraag.     Bel 0318-610971.


vorige inhoud volgende