GROEPSDAGTOCHTEN 2013 ZUID HOLLAND

8. Avifauna + rondvaart.
Avifauna bestaat uit een vogelpark met meer dan 3000 vogels afkomstig uit alle windstreken. Daarnaast is er een grote speeltuin met talloze speeltoestellen en (elektrische) attracties buiten, een speeltuinrestaurant, een à la carte restaurant met groot terras, 'n parkrestaurant, een rederij met 4 partyschepen en een klassiek salonschip en een 4-sterren hotel. Het is centraal gelegen in het groene hart van de Randstad en de ideale lokatie voor een bedrijfsuitje of dagtocht. Avifauna biedt voor elk wat wils!

Verkorte route: Alphen aan den Rijn.


In vogelpark Avifauna ontmoet U bijzondere vogels en ondekt U de natuur uit de mooiste delen van de wereld. In de Australische Lori Landing kunt u een kolonie losvliegende honingpapegaaien voeren, In de Filipijnenhal komt u via een dorpje met echte Filipijnse hutjes in een jungle van tropische planten, bamboe, rijstveldjes en vele vogels. Dagelijks worden vogeldemonstraties gehouden waar tal van bijzondere vogels hun natuurlijk gedrag laten zien en de verzorgers er van alles over vertellen. Daarnaast is o.m. het voeren van de pinguîns een belevenis. Daarnaast gaan we vandaag genieten van polders, molens en meren. Kan dat in de Randstad? Met rederij Avifauna wel! Niet gehinderd door files, uitlaatgassen en alle andere ongemakken van het drukke randstedelijke leven, bieden wij u de mogelijkheid van een rustige en ontspannen manier van vervoer. We maken met een van de rondvaartboten van Avifauna een vijf kwartier durende rondvaart naar en over het Braassemermeer. Tijdens de tocht kunt u genieten van het Zuid-Hollandse polderlandschap, de waterrecreatie en de prachtige natuur van deze omgeving.
Programma:De heenreis van deze reis gaat via de snelste route naar Vogelpark Avifauna. Na aankomst bij Avifauna worden we ontvangen met 2 kopjes koffie of thee met gesorteerd gebak. Daarna stappen we in één van de rondvaartboten voor de mooie rondvaart naar en over het Braassemermeer. Na de rondvaart keren we terug naar het vogelpark en genieten een prima verzorgde koffietafel met kroket. Daarna heeft U de gelegenheid om het vogelpark uitgebreid te bekijken. Om ca. 16.00 uur stappen we weer in de touringcar voor de thuisreis.
Vertrek 08.30 uur; Thuiskomst ca. 17.30 uur.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de thuisreis te onderbreken voor een afscheidsmaaltijd (bij reservering bestellen). De thuiskomst zal dan rond 19.30 uur zijn.vorige inhoud volgende